Wednesday, July 01, 2009

Gadoh


Aku baru menonton filem ni. Bukan di panggung wayang sebab ia tak ditayangkan kat situ. Pandai-pandailah cari. Cerita ni aku nak sarankan untuk semua sekolah-sekolah tak kira sekolah kebangsaan ke, sekolah jenis kebangsaan cina ke,sekolah jenis kebangsaan tamil ke, sekolah swasta ke, sekolah international ke atau sekolah yang dah kena tutup sebab selsema babi ke. Pendek kata, semua sekolah dalam Malaysialah.

Bukan setakat sekolah saja, malah kat universiti pun boleh. Kat kolej-kolej ke. Kat IKBN ke. Kat poli ke. Kat mana-mana jelah yang ada rakyat Malaysia. Kena tengok filem ni. Ala, kalau Transformers korang boleh pulak tengok kan? Apalah salahnya tengok filem ni. Bagus sekali tambah lagi dalam zaman meruncing ni kan. Tapi, kalau bahasa dia ganas sikitlah untuk budak bawah umur.


P/S - Sokonglah industri kita. Takkan nak suruh Sam Witwicky sokong pulak.

4 comments:

Mr K said...

kat mana kau cari cite ni?

Bagi aku link.

atau kalau kau rajin, upload kat rapidshare hehe =)

theotherkhairul.blogspot.com

eJAI said...

Aku donlot kat jiwang,tp kene create akaun guna streamyx emel ar.

torrent.jiwang.cc

Upload kt rapidshare?aku xreti sgt psl rapidshare ni.huhu..

Try ar carik..

langkasuke said...

best giler. gua dah tengok. semuanye realiti yg berlaku sekarang..

filem ni mmg bg kesedaran pada semua bangsa..

eJAI said...

bro langkasuke,

btul tuh. gua rasa nk antar je kt kementerian pelajaran suh dorg tayang kat skola2...tapi kena edit2 skit ah bahasa die...hehe

 
Google Analytics Alternative