Friday, July 03, 2009

Optimus Prime Demand Gaji Lebih


"Diberitakan Optimus Prime dan kawan-kawan robotnya tak puas hati gaji diorang lagi rendah dari Megan Fox yang nampak macam 'robot' je."


Kesimpulan yang aku boleh buat:

1. Jalan cerita longgar. Hanya bergantung kepada aksi-aksi hebat yang menyakitkan mata.
2. Megan Fox tuh berlakon ke?
3. Plot banyak sangat. Berserabut otak.
4. Cerita meleret-leret. Adegan kat kolej Sam tu perlu ke?
5. Michael Bay dah hilang taringnya. Mungkin terperangkap dengan alam robotnya.
6. Lawak yang cuba dibuat-buat. Tak lawak pun.


P/S - Ni komen aku je. Kalau korang rasa best jugak, tak boleh buat apala sebab bagi aku yang 1st dulu tu ok sikit.

2 comments:

chek huda said...

agak serabut gak
maybe sebab tgok dekat rumah kot
ahaha

eJAI said...

tgk kat umah?
owh,cetak rompak la ni...kene bgtau KDN nih..hehe

 
Google Analytics Alternative