Tuesday, December 15, 2009

Kenapa Kita Kena Tengok Bola Kat Mamak?


Seperti yang kamu semua dah tahu, hujung minggu yang baru berlalu ni adalah suatu nikmat kepada peminat bolasepak bergelar Gooner atau dipanggil fans Arsenal. Apa taknya, ketika semua pasukan-pasukan carta atas (kecuali Villa sebab dia lawan MU) semuanya berkubur, hanya Arsenal saja yang menang malam minggu tersebut.

Man City draw. Spurs kalah. Chelsea draw. ManU kalah. Liverpool semestinya kalah.

Jadi, setelah kali terakhir Baptista membawa Arsenal menang di Anfield, kali ni giliran Arshavin pula setelah musim lepas beliau hanya memberi amaran.

Kesimpulannya, kenapa kita kena tengok bola kat mamak?

Mungkin restoran Melayu takde roti canai malam-malam. Tak bestlah kalau tak pekena roti sekeping dua. Agaknya la kot...

2 comments:

rene said...

sebab kat rumah dia tak ada astro.hihi
usually kedai mamak pasal kalau lepak lama dan ode air je dioarang tak bising dan sikit sikit jeling2. ada juga kedai mamak yang tak tayang bola. dan mungkin kemeriahan lebih.

Lepas tu mana boleh jerit kuat2. kalau kat rumah nanti bini bising. hehe. kalau dah kawin la.

eJAI said...

oh yea..betul2. Sume point tu boleh diterima especially time nk lepak lama2..Kalau kdai melayu mana bg lepak lelama nih. Usha panas je..

thnaks 4 the comment..

 
Google Analytics Alternative