Tuesday, June 08, 2010

Ampat

6 Jun 2010 itu hari genaplah 4 tahun blog ni beroperasi. Jadi, mari kita sama-sama potong kek dan menjerit "Hepi Besday" ramai-ramai ye..

1....

2....

3....

"HEPY BESDAY!!!!"

Aku pun tak tahu entah apalah yang aku caruti dan tohmahi selama 4 tahun ni. Korang pulak pegi baca. Haha. Apapun, terima kasihlah kepada semua pengunjung tetap, pengunjung tak tetap, pengunjung hidup segan mati tak mahu, pengunjung followers, pengunjung senyap, pengunjung suka bersuara dan segala macam pengunjunglah. Terima kasih semuanya. 

 Copyright reserved

P/S - 4 tahun kira lamalah jugak ek. Ala, masa tu korang baru kenal Friendster kan? Itupun main masa kelas ganti kat makmal komputer sekolah. Ngahaha....

18 comments:

gadis comel said...

dah 4 tahun? gila lama.. aku baru 6bulan nih... macam baby je umur 6 bulan.. sgt kiut miut.. haha..

jo said...

ye...selamat..selamat...

eJAI said...

gds comel - huhu...

jo - thanks..

Anonymous said...

=)

I send to you warm wishes,that your happiness will be as wonderful as the happiness,wish you happy birthday en.blog.

dah 4 thn rupenye.old is gold.
dah 6thn kite kawan.baru skrg tahu ada blog.(huhu).btw nice sharing.

Whatever with the past has gone, the best is always yet to come.
Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

cik l**n.

eJAI said...

tenkiu2 wahai mysterious commenter..hehee

mmsyah said...

wahhh...
dah render2 disitu...

mmsyah said...

wahhh...
die pon nak render2...

eJAI said...

mane de render2...tu gambo cilok..aku render pun xtau

mmsyah said...

wahhh...
apsal cilok?
ak ley ajar...
nak watkan pon bule...
v(^_^)v

eJAI said...

yeke man? ok gak tu...

Nak minta tlg watkan header baru boleh ker?hehe...ko proposekan la beberape design..kalo ko rajin la..kalo bz xyah la kawan...nnti aku blanje la teh tarik..hehe

mmsyah said...

alright...
ak cuba curi2 masa...
ada je benda baru blaja...
nak gak apply...
ak bg 1 je...
pastinya ko bahagia!

eJAI said...

pergh..terbaik la ini mcm kawan..lagipun header skang ni nampak cam blog tadika la..haha..thanks!

Anonymous said...

header skrg tu dari 2006 ke?

eJAI said...

cik anonymous..

header skang tu dlm tahun 2009 xsilap kot..header dulu hampeh je

mmsyah said...

ko kutuk header ak wat tuk ko ke?
siak je...
time ak wat tu ko kan masih budak2 hingusan lagi...
ciet!

eJAI said...

bukan kutukla..tp ade gak org kutuk header tuh..hehe..

Bole ke wat header ni?nnti pape roger ar..kasi panjang sket ke..

JanuskieZ said...

Hi... Looking ways to market your blog? try this: http://bit.ly/instantvisitors

Anonymous said...

saye bukan dalam golongan kutuk header tu.^_^
sgt oldies header tuh.juz keep it =)
nice.

 
Google Analytics Alternative