Tuesday, July 20, 2010

Jika Sehari Ada Tujuh Minggu

Alhamdulillah sekarang semuanya yang aku rancangkan dalam hidup hampir berjalan dengan lancar. Walaupun mungkin perit sikit mula-mula tapi insyaallah untuk jangka masa panjang akan memberi pulangan yang baik. Itulah yang aku harapkan.  Ada masa aku ceritakan.

Mungkin susah sikit untuk berblogging sekarang memandangkan aku sudah berada di tahun akhir dan macam-macam benda nak kena setel. Final year project la, nak kena buat eksperimen welding la, nak itula, nak inila. So, mungkin masa di sini akan menjadi terhad. Apapun, ingat sabtu ni nak layan puisi la. Tapi boleh ke budak Jayzuan ni berpuisi, pasal aku pun belum pernah tengok dia ni berpuisi. Asyik bergadis elektrik adela. Haha.



Kalau nak dengar cerita yang tak mengantuk, try pegi...



P/S - Dengar cerita Singapura hari tu banjir. Harapnya nanti tak la....

All posters credit to http://waafee.blogspot.com/

4 comments:

Anonymous said...

apa yang anda lagging dalam hidup ni?

eJAI said...

byk kot awak...ermmm

GADIS COMEL said...

uitm kampus mana?





.

eJAI said...

uitm kampus msia..

 
Google Analytics Alternative