Wednesday, November 16, 2016

Apabila Kesemuanya Hendak di'Freemason'kan...


Baru-baru ini Neil Armsteen, penulis tersohor tentang Freemason, ada menulis mengenai Bersih, demokrasi dan pilihanraya.

Mungkin ada benar sesetengah para dalam penulisan itu. Namun, apabila pada akhirnya menyuruh kita berbalik kepada agama dan berserah kepada Allah sambil menyanggahi sistem demokrasi yang diusulkan sejak zaman kemerdekaan daripada British dahulu, menolak demonstrasi jalanan yang di'kawal' Rothschild dan lain-lain lagi berbentuk penuduhan kepada Freemason bukanlah tindakan bijak. Sebaliknya, ia memerangkap diri ke lembah kebodohan dan hina.

Menuduh segala punca kepada kerosakan sistem yang ada hari ini kepada Yahudi, Freemason dan Rothschild hanya menunjukkan kedangkalan otak kita melepaskan diri dari segala asbab ini. 

Sistem yang rosak perlu dilawan, jika demokrasi itu agenda Yahudi, maka, lawanlah dengan cara memanipulasikan ia. Pandai pula Neil Armsteen ni apabila bercakap, "guna Facebook ciptaan Yahudi untuk menyerang mereka kembali". Tetapi, mengapa bila bab suruh mengundi atau memilih demokrasi tidak dijadikan salah satu cara menyerang kembali?

Kesimpulannya, jika kita ikut penulisan Neil Armsteen ni, sememangnya kita akan duduk sahaja di rumah beribadat dan membiarkan orang lain yang 'melawan sistem'.

No comments:

 
Google Analytics Alternative